Brandwerend Afdichten ✔

Staalconstructie Bekleden ✔

Advies Brandpreventie ✔

Gecertificeerd ✔

Voldoet uw pand niet aan de normen en de wet van brandveiligheid ? En is de brandweer inspectie langs geweest?

Het kan iedereen overkomen: er is een tekort in de brandveiligheid van het pand. De brandweer zal u dit niet zwaar aanrekenen. Wel wordt er van u verlangd dat u binnen een bepaald aantal weken de brandveiligheid herstelt.

MEER INFORMATIE

Brandwerende afdichtingen

Wanneer brand ontstaat kan deze ongehinderd doorslaan op draagconstructies, wanden en plafonds. Als beheerder of eigenaar kunt u ervoor zorgen om brand te beperken door bouwkundige brandpreventie maatregelen te nemen in het gebouw. Met brandwerende afdichtingen van doorvoeringen in de scheidingswanden kan worden voorkomen dat een brand zich verder kan verspreiden naar andere ruimtes.

Bij Humans solutions kunt u gerust met alle vragen met betrekking tot brandwerende afdichtingen aan ons stellen. De brandwerende afdichtingen worden geregistreerd op een plattegrond en op foto vastgelegd, in combinatie met de bijgeleverde rapporten. 

Calculatie brandwerende afdichtingen

Wanneer wij direct de installatietekeningen beschikken van uw bouwproject, dan kunnen wij al aan de hand van die tekeningen voor u een voorlopige offerte maken.

Heeft u behoefte aan een definitieve offerte voor brandwerend afdichten, dan kunnen wij deze aanbieden zodra alle brandscheidingen en installaties in het pand zijn aangebracht, door ter plaatse op te nemen. 

Klik hier om onze referentie projecten te zien.