Brandwerende afdichtingen ✔

Staalconstructie bekleden ✔

Timmerwerkzaamheden ✔

Advies brandpreventie ✔

Humans Solutions is gespecialiseerd in bouwkundig brandpreventie.

Heeft u vragen? Bel 06- 14 44 21 03 of mail info@humanssolutions.nl

Humans Solutions levert bouwkundig brandpreventie op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het brandvertragend afdichten van doorvoeringen in de scheidingswanden, en brandvertragend bekleden van staalconstrucies(draagconstructies). Humans Solutions heeft ervaren gespecialiseerde monteurs die vakkundig de brandwerende werkzaamheden zal aanbrengen. Nadat uw gebouw is voorzien van bouwkundig brandpreventie, is de brandveiligheid van uw gebouw verhoogd. Brandwerende afdichtingen, brandwerende doorvoeringen, brandscheiding, bouwkundig brandpreventie, brandpreventie, staalbekleden, brandwerende coating en brandcompartiment.

CONTACT OPNEMEN

Brandwerende afdichtingen

Wanneer brand ontstaat kan deze ongehinderd doorslaan op draagconstructies, wanden en plafonds. Als beheerder of eigenaar kunt u ervoor zorgen om brand te beperken door bouwkundige brandpreventie maatregelen te nemen in het gebouw.  Met brandwerende afdichtingen van doorvoeringen in de scheidingswanden kan worden voorkomen dat een brand zich verder kan verspreiden naar andere ruimtes. Bij Humans solutions kunt u gerust met alle vragen met betrekking tot brandwerende afdichtingen aan ons stellen. De brandwerende afdichtingen worden geregistreerd op een plattegrond en op foto vastgelegd, in combinatie met de bijgeleverde rapporten.  Brandwerende afdichtingen, brandwerende doorvoeringen, brandscheiding, bouwkundig brandpreventie, brandpreventie, staalbekleden, brandwerende coating en brandcompartiment.

bouwkundig brandpreventie, brandwerende doorvoeringen, brandpreventie
brandwerende doorvoeren, brandwerende afdichting
brandwerende doorvoeren, brandwerende afdichting

Calculatie brandwerende afdichtingen

Wanneer wij direct de installatietekeningen beschikken van uw bouwproject, dan kunnen wij al aan de hand van die tekeningen voor u een voorlopige offerte maken. Heeft u behoefte aan een definitieve offerte voor brandwerend afdichten, dan kunnen wij deze aanbieden zodra alle brandscheidingen en installaties in het pand zijn aangebracht, door ter plaatse op te nemen. Brandwerende afdichtingen, brandwerende doorvoeringen, brandscheiding, bouwkundig brandpreventie, brandpreventie, staalbekleden, brandwerende coating en brandcompartiment.

zzp monteur voor brandwerende afdichtingen,Brandwerende, Afdichtingen, doorvoeringen, Brandwerende Afdichtingen, Staalconstructie brandvertragend inpakken