HUMANS SOLUTIONS

WELKOM

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE AFDICHTINGEN

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE BEKLEDINGEN

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE AFDICHTINGEN

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE BEKLEDINGEN

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE AFDICHTINGEN

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDWERENDE DAKAANSLUITING

 

HUMANS SOLUTIONS

BRANDVERTRAGEND PLAFOND

1
1

Brandwerend Afdichten ✔

Staalconstructie Bekleden ✔

Advies Brandpreventie ✔

Gecertificeerd ✔

Humans Solutions B.V. Specialisten in bouwkundig brandpreventie.

Heeft u vragen? Bel +31 (0)174 89 93 06 of mail info@humanssolutions.nl / offerte@humanssolutions.nl

Humans Solutions levert bouwkundig brandpreventie op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het brandvertragend afdichten van doorvoeringen in de scheidingswanden, en brandvertragend bekleden van staalconstrucies(draagconstructies).

Humans Solutions heeft ervaren gespecialiseerde monteurs die vakkundig de brandwerende werkzaamheden zal aanbrengen. Nadat uw gebouw is voorzien van bouwkundig brandpreventie, is de brandveiligheid van uw gebouw verhoogd. 

CONTACT OPNEMEN

Brandwerend Afdichten

Wanneer brand ontstaat kan deze ongehinderd doorslaan op draagconstructies, wanden en plafonds. Als beheerder of eigenaar kunt u ervoor zorgen om brand te beperken door bouwkundige brandpreventie maatregelen te nemen in het gebouw.

Met brandwerende afdichtingen van doorvoeringen in de scheidingswanden kan worden voorkomen dat een brand zich verder kan verspreiden naar andere ruimtes.
Bij Humans solutions kunt u gerust met alle vragen met betrekking tot brandwerende afdichtingen aan ons stellen. De brandwerende afdichtingen worden geregistreerd op een plattegrond en op foto vastgelegd, in combinatie met de bijgeleverde rapporten. 

Afdichtingen

Calculatie Brandwerend Afdichten

Wanneer wij direct de installatietekeningen beschikken van uw bouwproject, dan kunnen wij al aan de hand van die tekeningen voor u een voorlopige offerte maken.

Heeft u behoefte aan een definitieve offerte voor brandwerend afdichten, dan kunnen wij deze aanbieden zodra alle brandscheidingen en installaties in het pand zijn aangebracht, door ter plaatse op te nemen. 

Brandwerende Bekledingen

In het moderne bouwen is het gebruik van staal meest voorkomende constructie.
Maar de staalconstructie is meest gevoelig voor brand. Deze bezwijkt snel bij brand wanneer hij zijn gevoelige temperatuur heeft bereikt zal die zijn sterkte en stijfheid verliezen.
Om te voorkomen dat de staalconstructie bezwijkt wordt er brandvertragende isolatie toegepast.

Calculatie:
Wanneer wij over de projecttekening en een bestek beschikken van uw bouwproject, dan kunnen wij aan de hand van die documenten een voorlopig offerte maken.
Voor een definitief prijsopgave kunnen wij deze offreren wanneer de staalconstructie is aangebracht in uw gebouw.

Uitvoering:
De afmeting van de staalconstructie’s worden door onze specialisten opgenomen, zodat deze als prefab wordt geleverd in uw bouwproject. Dit proces zorgt voor vlotte uitvoering en  minder hinder op uw bouwproject. 

Klik hier om onze referentie projecten te zien.